Dispenser pentru folie stretch

33,19 RON (TVA inclus)
27,89 RON (fara TVA)
Transport Gratuit peste 500 RON
În stoc

Dispenserul pentru folie stretch este un instrument inovator și eficient, proiectat pentru a facilita procesul manual de înfoliere a paleților. Comercializat de AplanTape, acest dispozitiv este esențial în domeniul ambalajelor și logistică, oferind multiple avantaje și beneficii pentru operatori.

 

Caracteristici tehnice și funcționale:

- Design ergonomic și funcțional: Dispenserul este alcătuit din două părți distincte, care îi conferă o structură robustă și ușor de manevrat. Partea superioară este concepută pentru fixarea rolei de folie stretch, în timp ce cealaltă parte este destinată manipulării și aplicării foliei.

- Ușurință în utilizare: Dispenserul pentru folie stretch facilitează derularea și aplicarea foliei pe paleți sau alte suprafețe, permițând operatorilor să își desfășoare activitățile cu eficiență și rapiditate.

- Compatibilitate universală: Dispenserul poate fi utilizat cu diverse tipuri și dimensiuni de role de folie stretch, asigurând flexibilitate și adaptabilitate în diferitele aplicații și nevoi ale utilizatorilor.

- Eficiență în ambalare: Utilizarea dispenserului pentru folie stretch contribuie la creșterea eficienței procesului de ambalare a paleților, reducând timpul și efortul necesar pentru înfolierea manuală.

- Durabilitate și rezistență: Construit din materiale durabile, dispenserul este proiectat pentru a rezista la uzură și solicitări ridicate în mediile industriale și comerciale.

 

Importanța utilizării unui dispenser pentru folie stretch de calitate:

Dispenserul pentru folie stretch reprezintă o investiție valoroasă pentru companiile din domeniul logistică și ambalaje, oferind o soluție practică și eficientă pentru înfolierea manuală a paleților și produselor. Utilizarea unui dispenser de calitate asigură aplicarea uniformă și sigură a foliei, contribuind la protejarea mărfurilor împotriva deteriorării și oferind o prezentare profesională a produselor.

 

În concluzie, dispenserul pentru folie stretch este un instrument indispensabil în procesul de ambalare și logistică, care aduce eficiență, productivitate și fiabilitate în activitățile zilnice ale companiilor. Optând pentru produsele de calitate de la AplanTape, clienții beneficiază de soluții inovatoare și performante, care își demonstrează utilitatea și valoarea în întreaga lor activitate.

Descriere : Se utilizează la derularea foliei stretch mult mai uşor. Este perfect pentru înfolierea paleţilor manual. Este alcatuit din doua parti: o parte pe care se fixează rola de folie stretch, iar cealaltă parte folosita la manipularea si aplicarea foliei.

Detalii

Greutate
1 kg

Produse recomandate