Folie cu bule 50m lungime X100 cm latime alba semitransparenta

74,55 RON (TVA inclus)
62,65 RON (fara TVA)
Transport Gratuit peste 500 RON
În stoc

Descriere: 100 cm latime X 50m lungime Bulele de aer protejează produsul contra șocurilor și loviturilor. Folia este foarte elastica, are un coeficient foarte avantajos de rezistență la rupere, se adaptează fără probleme la forma tuturor produselor. Are proprietăți izolatoare, protejează contra impurităților, acțiunii apei și umezelii. Este transparentă, ceea ce facilitează recunoașterea produselor ambalate în aceasta. Datorită acestor proprietăți are o utilizare largă și se pretează în special pentru protecția mobilierului, sticlei și obiectelor ceramice, echipamentelor electronice, instrumentelor muzicale, echipamentelor de birou și multor altor obiecte.  

Avantajul principal al foliei cu bule de aer AplanTape este reprezentat de capacitatea sa de a asigura protecție la nivel înalt. Fabricată din polietilenă de joasă densitate, această folie este non-toxică și se adaptează perfect la forme variate, oferind un nivel excelent de elasticitate. Fiind transparentă, permite recunoașterea rapidă a obiectelor ambalate în ea, facilitând gestionarea și identificarea acestora.

 

Caracteristicile cheie:

- Folia cu bule de aer, oferind protecție ideală împotriva șocurilor;

- Potrivită pentru ambalarea obiectelor fragile și a alimentelor, fiind non-toxică;

- Confecționată din polietilenă de joasă densitate pentru durabilitate sporită;

- Culoare transparentă pentru recunoaștere ușoară a obiectelor;

- Impermeabilă, oferind protecție împotriva umidității și a apei;

- Rezistență sporită la umiditate, mucegai, șocuri și lovituri;

- Ușor de utilizat pentru o experiență eficientă și convenabilă.

- Dimensiuni: lățime de 50cm și lungime de 100m;

 

Așadar, prin folosirea foliei cu bule AplanTape, aveți încrederea că obiectele dumneavoastră sunt în mâini sigure. Nu mai lăsați fragilitatea să vă împiedice să vă protejați bunurile valoroase. Alegeți calitatea și siguranța oferite de folia cu bule de aer și puneți în prim-plan protejarea bunurilor care contează pentru dumneavoastră.

Detalii

Greutate
6 kg

Produse recomandate