Suntem o echipă tânără, care prin ambiție, perseverență și muncă, am pus bazele companiei de import și distribuție a produselor de ambalare și protecția bunurilor Aplan Distribution.

Punem pret pe buna colaborare intre membrii echipei, eficienta, conditii de lucru optime, respect reciproc si, implicit, respect colaboratorilor nostri.

Suntem o afacere de familie cu capital privat. Am pornit cu 2 angajati, iar in momentul de fata, am ajuns sa avem oameni care se ocupa de diferite departamente, pentru a putea veni in intampinarea nevoilor clientilor cat mai prompt si cu maxima seriozitate.

Noi activam în București ca sediu central și ne-am dezvoltat în toată țara.


Abigaela-specialist in achizitii

   Abi-specialist în achiziții


Povestea Afacerii


Activăm in domeniul vânzărilor încă din anul 2012, perioadă în care ne ocupam cu importul și distribuția de jucării.

Noi activam în București ca sediu central și ne-am dezvoltat în toată țara.

Începând cu anul  2018, am avut și primul export de benzi adezive.

In anul 2019 ne-am dezvoltat astfel incat a fost nevoie sa dublam spatiul de depozitare.

In anul 2020, ca sa putem raspunde cat mai prompt fiecarui client in parte, am achizitionat aparate speciale, astfel incat sa personalizam fiecare cantitate de folie, dupa cum doreste clientul.

Firma este în continuă creștere și consideram că într-o perioadă de 11 ani am reușit să ocupăm un loc fruntaș în domeniul produselor de ambalare și protecția bunurilor.


Ce facem la Aplan Distribution?

Motto:  ”Calitatea nu este un act, ci un obicei.”Aristotel

La Aplan, nevoile clientilor isi gasesc intotdeauna rezolvarea. Astfel, va oferim 25 tipuri de benzi adezive, cu variante de dimensiune, culoare si rezistenta, potrivita pentru orice tip de utilizare.

Avem  o variata gama de folii de ambalare, folii stretch, folii cu bule, folii PEE, toate cu variante de culoare si dimenisune pentru a satisface orice nevoie de ambalare.De asemenea, Aplan acopera si orice nevoie de impachetare industriala, oferind cutii de carton de cea mai buna calitate, carton ondulat, coltare de carton si cele mai rezistente benzi PP.

Pornind modest,valorile si determinarea ne-au incadrat intr-un proces de crestere continua, dezvoltandu-ne ca firma si echipa.Pe parcursul anilor, produsele noastre au devenit tot mai calitative, ajungand sa oferim o rezolvare la orice nevoie de ambalare, de la sigilari cu benzi adezive, la imbracarea in folii stretch si impachetari de maxima siguranta

Viziunea și strategia adoptată au făcut posibilă dezvoltarea noastră pe mai multe sectoare de lucru. Cu maximă seriozitate și transparență, am câștigat încrederea colaboratorilor și clienților noștri.