INTERPACK este evenimentul unde cele mai multe parteneriate se leagă între companiile.

La fiecare trei ani, la INTERPACK, aproximativ 2.700 de expozanți din întreaga lume prezintă cele mai recente sisteme și mașini de ambalare, materiale de ambalare, ambalaje,etc.

În 19 săli de expoziție ,care acoperă o suprafață de aproape 2 milioane de metri pătrați neți,au participat expozanti din toata lumea,facand din Interpack cel mai important loc de întâlnire din lume pentru industrie. Aproximativ 60 % dintre vizitatori provin din străinătate - în principal din interiorul Europei, dar și în număr tot mai mare din Asia de Est și de Sud.

În cadrul INTERPACK 2023,cu dorința de a vă satisface cât mai bine nevoile dumneavoastră, prin a fi la curent cu toate noile trenduri din domeniul în care activăm, Aplan Distribution a fost reprezentat de către Directorul de Vânzări, Adrian Pîrvan și Abigaela Pîrvan-Specialist in achizitii. În urma multiplelor discuții s-au înfiripat noi prietenii și legături cu diferiți furnizori, ajutându-ne astfel să fim prezenți pe piață cu o diversitate și mai mare de produse și prețuri competitive.