APLAN DISTRIBUTION SRL

În cazul în care există neconformități ale produselor sau sunteți nemulțumiți de performanța acestora există posibilitatea returului!

Acest serviciu este oferit clienților APLAN DISTRIBUTION SRL, societate comercială cu răspundere limitată, organizată potrivit legii române, cu sediul în București, str. Lt. Col. Constantin Marinescu, nr. 10, bl. A38, sc. 1, ap. 10, sector 5, înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J40/4620/2012, număr de înregistrare fiscală RO 30102967.

Prin acest serviciu, clienții Aplan pot returna în termen de 14 zile calendaristice* produsele cumpărate din magazinul online www.aplantape.ro, conform Termenilor și Condițiilor de retur prevăzute în prezentul Regulament.

Clienții care renunță la cumpărare, solicitând returul unui produs, se vor supune regulilor prezentului Regulament, acceptându-l în totalitate.

Clienții pot fi persoane fizice sau juridice care au achiziționat produse de pe www.aplantape.ro, fiind titularii facturii sau reprezentanții persoanei juridice titulare a facturii fiscale Aplan Distribution SRL.

Livrare si transport

  • comenzi pana in 500 RON, cost transport 19 RON
  • comenzi peste 500 RON - transport Gratuit
  • ridicare de la sediu - transport gratuit

Condiții și modalități pentru returul produselor comandate:

  • Trimiteți o notificare prin email cu reclamația și motivul nemulțumirii
  • Vom încerca să răspundem oricărei reclamații în maxim 7 zile lucrătoare iar dacă nu există altă soluționare pentru înlocuirea produselor, se va trece la returul produselor.
  • Acceptăm la retur doar produse în ambalajul original și în perfectă stare de prezentare, fără a fi deformate, rupte, perforate, rederulate, fără urme de uzură, etc.
  • NU acceptăm retur produse executate după specificațiile consumatorului, produse personalizate, produse desigilate și nici produse care prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot deteriora rapid.
  • Taxele pentru transportul coletului până la sediul Aplan Distribution SRL vor fi suportate de dumneavoastră iar Aplan Distribution SRL se obligă să vă ramburseze contravaloarea acestora printr-o metodă agreată de ambele părți în termen de 30 de zile de la recepția produselor returnate.

* Termenul de 14 zile calendaristice se calculează de la data livrării produsului când produsul a fost achiziționat de pe www.aplantape.ro; în cazul unei comenzi care conține mai multe produse, termenul de 14 zile calendaristice se calculează de la data livrării ultimului produs din comandă.

Atenție! Purtați răspunderea pentru orice eventuală diminuare a valorii produselor, dacă în urma verificării conformității, proprietăților și funcționalității produselor se dovedește ca aceasta devalorizare a fost cauzată de manipularea sau stocarea necorespunzătoare de către dumneavoastră.