https://c.cdnmp.net/172267855/content/images/stiri/image003.jpg

Aplan Distribution isi completeaza paleta de oferte cu o noua categorie , infiintata special din nevoia de produse calitative pe piata uneltelor destinate renovarii si constructiei. Astfel, va prezentam o foarte diversa gama de produse de renovare de la spacluri si cuttere pana la trafaleti si gratare de vopsea.

Calitatea garantata de Aplan Distribution, determinata de alegerea atenta si testarea repetata a acestora, ofera siguranta unei renovari de succes si eliminarea problemelor aparute din lipsa calitatva a uneltelor.

In noua categorie veti gasi produse optimizate pentru fiecare nevoie, gata de folosire si de cea mai buna calitate, produse printre care se numera si: trafaleti, manere pentru trafaleti, prelungitor pentru maner, pensule, spacluri, gratare pentru vopsea, separatoare si distantiere, cuttere, folii de protectie si multe altele.

Pentru fiecare nevoie exista o solutie! Indiferent de tipul de lavabila sau vopsea folosit sau de dimensiunile suprafetei ce urmeaza a fi acoperite, Aplan ofera un model de trafalete potrivit. De la cele mai folosite de mesterii profesionti, precum colectia Quattro pana la trafaletii de inalta perfomanta din gama premium PROFY Plus.

Pensulele noastre de inalta calitate sunt concepute pentru a oferi maximum de efect si eficienta. Părul periei este o combinație de 70% poliester și 30% din păr natural. Se utilizează pentru aplicarea tuturor tipurilor de acoperiri pe bază de acrilic, ulei și nitro. Dacă utilizați sisteme mixte, această pensulă este recomandată pentru aplicarea acoperirilor acrilice.