Detergent pentru vasul de toaleta, SANO Sano Bon Gel, 750 ml

19,80 RON / bucată (TVA inclus)
16,64 RON / bucată (fara TVA)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 50
Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Detergentul de toaletă SANO Bon Gel, în prezent disponibil în varianta de 750 ml, este un produs de curățare eficient și versatil, indispensabil în menținerea igienei și prospețimii în baia dumneavoastră. Cu o formulă puternică și acțiune rapidă, acest detergent reprezintă alegerea ideală pentru curățarea și dezinfectarea toaletei dumneavoastră.

Una dintre caracteristicile distincte ale detergentului de toaletă SANO Bon Gel este capacitatea sa de a elimina eficient murdăria și bacteriile, asigurând o igienă optimă în toată zona toaletei. Datorită compoziției sale speciale, acest detergent poate să pătrundă în profunzimea suprafețelor, eliminând petele și depunerile de calcar fără efort suplimentar.

În plus, detergentul de toaletă SANO Bon Gel se remarcă prin parfumul său plăcut și proaspăt, care conferă un aer curat și revigorant în încăperea dumneavoastră de baie. Nu doar curăță, ci și lasă în urmă o aromă răcoritoare care va persista mult timp după utilizare.

Fiind un produs concentrat, doar o cantitate mică de detergent este necesară pentru a obține rezultate excelente, ceea ce face ca acest produs să fie economic și rentabil pe termen lung. Fiecare picătură de SANO Bon Gel este suficientă pentru a asigura o curățare puternică și eficientă, fără a fi nevoie de utilizarea unei cantități mari de produs.

Datorită consistenței sale gelatinoase, acest detergent se aplică ușor și aderă perfect la suprafețe, permițând o acțiune mai lungă și mai eficientă. Astfel, puteți fi siguri că toată suprafața toaletei este curățată în profunzime, fără a fi nevoie să reveniți pentru a aplica din nou produsul.

În plus, SANO Bon Gel este un detergent de toaletă versatil, potrivit pentru diferite tipuri de suprafețe și materiale, inclusiv ceramică, porțelan, sticlă și plastic. Indiferent de materialul din care este fabricată toaleta dumneavoastră, acest detergent poate asigura o curățare eficientă și fără zgârieturi.

Pe lângă aceste caracteristici, SANO Bon Gel este și prietenos cu mediul înconjurător, având o formulă biodegradabilă care nu poluează și nu afectează ecosistemul. Astfel, puteți avea încredere că folosind acest detergent nu doar vă protejați sănătatea și igiena, ci și contribuiți la protejarea mediului înconjurător.

În concluzie, detergentul de toaletă SANO Bon Gel este un produs de curățare de înaltă calitate, care oferă o curățare puternică, o aromă plăcută și o protecție eficientă împotriva bacteriilor și depunerilor nedorite. Cu SANO Bon Gel, toaleta dumneavoastră va străluci de curățenie și prospețime de fiecare dată când o veți utiliza.


Detalii

Categorii

Produse recomandate