Detergent dezinfectant universal pentru pardoseli , SANYTOL ,1L

18,90 RON / bucată (TVA inclus)
15,88 RON / bucată (fara TVA)
Transport Gratuit peste 500 RON
Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Detergentul dezinfectant universal pentru pardoseli Sanytol, disponibil în ambalajul de 1 litru, se impune ca o soluție eficientă și practică pentru întreținerea curățeniei și igienei în locuințe sau spații comerciale. Detergentul este formulat pentru a asigura o curățare puternică și pentru a proteja împotriva bacteriilor și virusurilor, contribuind la menținerea unui mediu sigur și curat.

Caracteristica distinctivă a acestui detergent este accentul pe "detergent curatare pardoseli," reflectând capacitatea sa de a asigura o curățare profundă și eficientă a diferitelor tipuri de pardoseli. Indiferent dacă este vorba despre gresie, parchet sau linoleum, acest produs este conceput pentru a oferi rezultate excelente, eliminând murdăria și petele, și asigurând o suprafață curată și strălucitoare.

Unul dintre avantajele majore ale acestui detergent este reprezentat de formula sa concentrată. Cu doar o cantitate mică de produs, se poate obține o curățare eficientă, ceea ce se traduce într-un consum mai redus și într-o durată de utilizare mai îndelungată. Acest aspect nu doar economisește resursele utilizatorilor, ci și reduce impactul asupra mediului, făcând produsul mai sustenabil.

Un alt avantaj semnificativ este capacitatea sa de dezinfectare puternică. "Detergent curatare pardoseli" Sanytol elimină 99,9% dintre bacterii și virusuri, oferind o igienizare profundă a pardoselilor. Acest aspect devine esențial în asigurarea unui mediu sigur, mai ales în contextul actual, în care preocuparea pentru igienă este la cote înalte.

Ambalajul de 1 litru reprezintă un alt beneficiu notabil. O astfel de capacitate oferă o durată de utilizare mai îndelungată și reduce necesitatea achiziționării frecvente a produsului, ceea ce aduce beneficii atât din punct de vedere economic, cât și al comodității. Această caracteristică se încadrează în strategia de consum responsabil și eficient, oferind un plus de valoare utilizatorilor.

Versatilitatea detergentului pentru pardoseli Sanytol este un alt atu. Acesta poate fi utilizat pe o gamă largă de suprafețe, de la gresie la parchet, fără a compromite eficacitatea. Astfel, utilizatorii beneficiază de un produs versatil, potrivit pentru toate tipurile de pardoseli, ceea ce adaugă practicitate și flexibilitate în procesul de curățare.

Un alt aspect de menționat este gradul său ridicat de eficiență în îndepărtarea petelor dificile. Acest detergent reușește să descompună și să elimine chiar și petele persistente, ceea ce contribuie la menținerea aspectului impecabil al pardoselilor.

În concluzie, detergentul dezinfectant universal pentru pardoseli Sanytol, ambalat într-un recipient de 1 litru, se evidențiază prin caracteristici precum formula concentrată, capacitatea puternică de dezinfectare și versatilitatea în utilizare. Avantajele sale, de la economie de resurse și timp, până la eficiența în curățare și dezinfectare, îl fac o alegere atractivă pentru consumatori preocupați de igienă și de un mediu curat.

Detalii

Categorii

Produse recomandate