Solutie pentru pardoseli ,SANO Floor Plus, 2 L

38,90 RON / bucată (TVA inclus)
32,69 RON / bucată (fara TVA)
Transport Gratuit peste 500 RON
Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Sano Floor Plus, soluția pentru pardoseli de la Aplan Tape, redefinește standardele de igienă și eficiență în curățarea și întreținerea suprafețelor dure. Cu o formulă puternică și inovatoare, Sano Floor Plus este alegerea ideală pentru a aduce strălucire și igienă impecabilă în orice spațiu comercial sau rezidențial.

Aplan Tape, a introdus pe piață Sano Floor Plus, un produs de ultimă generație ce promite să transforme procesul de curățare a pardoselilor într-o experiență rapidă și eficientă. Cu o capacitate de 2 litri, acest produs este conceput pentru a oferi rezultate remarcabile pe diverse tipuri de suprafețe, de la gresie și parchet la linoleum și marmură.

Sano Floor Plus se remarcă prin acțiunea sa puternică de curățare, eliminând eficient petele persistente, urmele de grăsime și murdăria încrustată. Formula sa concentrată permite diluarea în apă pentru o utilizare economică și eficientă a produsului. Cu un parfum plăcut și proaspăt, Sano Floor Plus lasă în urmă o aromă subtilă ce conferă un aer de prospețime spațiului curățat.

Indiferent dacă este folosit în locuințe, birouri, sau spații comerciale, Sano Floor Plus se dovedește a fi un aliat de încredere în lupta împotriva murdăriei și a bacteriilor. Beneficiind de tehnologia avansată oferită de Aplan Tape, acest produs garantează o curățare profundă și eficientă, fără a afecta suprafața pardoselii sau a lăsa urme nedorite.

Un alt avantaj major al utilizării Sano Floor Plus este reprezentat de timpul redus necesar pentru obținerea rezultatelor dorite. Datorită formulei sale puternice, produsul acționează rapid și eficient, reducând semnificativ efortul și timpul necesar procesului de curățare. Astfel, utilizatorii beneficiază de mai mult timp liber și de un mediu mai curat și mai sănătos.

Sano Floor Plus de la Aplan Tape este soluția perfectă pentru cei care caută performanță și eficiență în curățarea pardoselilor. Cu acțiunea sa puternică, formula concentrată și parfumul plăcut, acest produs se impune ca un indispensabil în arsenalul oricărei gospodării sau afaceri. Cu Sano Floor Plus, curățenia devine o sarcină simplă și plăcută, iar rezultatele impecabile sunt garantate de fiecare dată.

Detalii

Categorii

Produse recomandate