Solutie pentru parchet, SANO Poliwix Parquet, 2 L

30,90 RON / bucată (TVA inclus)
25,97 RON / bucată (fara TVA)
Transport Gratuit peste 500 RON
Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Sano Poliwix Parquet, soluția de înaltă performanță pentru întreținerea parchetului, este un produs de excepție de la  Aplan Tape. Cu o formulă special concepută pentru a proteja și a îmbunătăți aspectul pardoselilor din lemn, Sano Poliwix Parquet devine alegerea ideală pentru cei care doresc să păstreze strălucirea și frumusețea pardoselilor lor.

 Sano Poliwix Parquet, un produs inovator ce redefinește standardele de curățare și protejare a parchetului. Ambalat în recipiente de 2 litri, acest produs vine în întâmpinarea nevoilor variate ale utilizatorilor, oferind o soluție eficientă și economică pentru îngrijirea și întreținerea pardoselilor din lemn.

Sano Poliwix Parquet se evidențiază prin acțiunea sa delicată, dar eficientă, asupra suprafețelor de parchet. Formula sa avansată înlătură cu succes murdăria, urmele de picior și petele fără a afecta structura lemnului sau finisajul acestuia. Astfel, pardoselile rămân protejate și frumoase în timp, cu un aspect proaspăt și îngrijit.

Unul dintre principalele avantaje ale folosirii Sano Poliwix Parquet este capacitatea sa de a oferi o protecție durabilă împotriva uzurii și deteriorării. Prin formarea unui strat subțire și rezistent pe suprafața parchetului, acest produs contribuie la prelungirea duratei de viață a pardoselilor și la menținerea aspectului lor impecabil pentru mai mult timp.

De asemenea, Sano Poliwix Parquet aduce un plus de strălucire și luciu parchetului, conferindu-i un aspect elegant și rafinat. Suprafața tratată cu acest produs devine mai ușor de curățat și de întreținut, reducând semnificativ efortul necesar pentru menținerea igienei și frumuseții pardoselilor din lemn.

O altă caracteristică remarcabilă a Sano Poliwix Parquet este versatilitatea sa. Acest produs poate fi utilizat cu succes pe o gamă largă de pardoseli din lemn, inclusiv parchet masiv, parchet laminat sau pardoseli din bambus. Astfel, indiferent de tipul de pardoseală pe care îl dețineți, puteți avea încredere că Sano Poliwix Parquet va oferi rezultate excelente.

Sano Poliwix Parquet de la Aplan Tape este soluția ideală pentru cei care doresc să își protejeze și să își mențină parchetul în condiții optime. Cu acțiunea sa eficientă, protecția durabilă și aspectul îmbunătățit pe care îl conferă pardoselilor din lemn, acest produs se impune ca un indispensabil în arsenalul oricărui proprietar de pardoseală. Cu Sano Poliwix Parquet, întreținerea pardoselilor devine o sarcină simplă și plăcută, iar rezultatele impecabile sunt garantate de fiecare dată.

Detalii

Categorii

Produse recomandate