Fachpack este evenimentul unde cele mai multe parteneriate europene se leagă între companiile ce furnizează și comercializează ambalaje pentru împachetare și protecția mărfurilor. La Fachpack se adună în fiecare an timp de 3 zile cei mai mari și importanți producători și furnizori din industrie!

În pofida pandemiei ce continuă din păcate și anul acesta, între 28 și 30 septembrie, Fachpack 2021 a adunat peste 788 de expozanți din 33 țări și aproximativ 24.000 de vizitatori, mai puțin decât în anii precedenți din cauza pandemiei, târgul centrându-se pe cele mai noi inovații și ultimele idei în materie de produse de împachetare. De asemenea, s-a observat o tendință înspre trecerea de la produsele de plastic la înlocuitoare sustenabile și biodegradabile, ceea ce va fi chiar și tema Fachpack 2022! Tocmai din aceste considerente, Aplan a început de la sfârșitul lunii Aprilie 2021 introducerea pe piața românească și promovarea stretch-ului reciclat RPC (reciclare post-consumator) LINK.

În cadrul Fachpack 2021, Aplan Distribution SRL cu dorința de a vă satisface cât mai bine nevoile dumneavoastră, prin a fi la curent cu toate noile trenduri din domeniul în care activăm, Aplan a fost reprezentat de către Directorul de Vânzări, Adrian Pîrvan și Alexandru Pîrvan. În urma multiplelor discuții s-au înfiripat noi prietenii și legături cu diferiți furnizori, ajutându-ne astfel să fim prezenți pe piață cu o diversitate și mai mare de produse și prețuri competitive.