Solutie geam, Ajax, 5 L, Floral Fiesta

55,47 RON / bucată (TVA inclus)
46,61 RON / bucată (fara TVA)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Cu soluția de curățare Ajax Floral Fiesta, AplanTape vă propune un produs inovator, menit să ofere ferestrelor și suprafețelor din sticlă o strălucire impecabilă și un parfum floral rafinat. Această soluție, disponibilă în ambalajul economic de 5 litri, reprezintă alegerea perfectă pentru cei ce caută rezultate de calitate superioară în curățarea geamurilor.

 

Descriere:

 

Gama Ajax pentru geamuri nu doar curăță rapid și eficient, dar și adaugă o notă de prospețime și parfum subtil fiecărui strop. Cu un buchet floral irezistibil, soluția Floral Fiesta nu este doar un detergent, ci și o experiență olfactivă plăcută pentru fiecare utilizator.

 

Beneficii:

 

  1. Strălucire Impecabilă: Soluția de curățat Ajax asigură ferestre și suprafețe strălucitoare, fără urme sau reziduuri nedorite.
  2. Prospețime de Durată: Parfumul floral persistă, emanând prospețime în încăpere pentru o perioadă îndelungată.
  3. Protecție împotriva Urmelor și Prafului: Creează un strat de protecție care împiedică formarea urmelor și a prafului pe suprafețe.

 

Instrucțiuni de Utilizare:

 

  1. Turnare în Recipient: Se toarnă lichidul într-un recipient cu pulverizator.
  2. Pulverizare Eficientă: Suprafața de curățat se pulverizează de la o distanță de 20 cm.
  3. Ștergere Ușoară: Se șterge cu o lavetă uscată pentru a obține un rezultat fără urme.

 

Specificații:

 

- Tip produs: Soluție

- Parfum: Floral

- Cantitate: 5 l

- Culoare: Verde

 

Formulată cu grijă pentru mediu, soluția Ajax Floral Fiesta are o compoziție biodegradabilă de 98%, iar recipientul și declanșatorul sunt reciclabile. Cu ajutorul Ajax, AplanTape nu vă oferă doar produse de calitate, ci și își asumă responsabilitatea pentru protecția mediului înconjurător. Alege strălucirea și prospețimea oferite de soluția Ajax Floral Fiesta pentru a face din curățarea geamurilor o experiență plăcută și eficientă!

Detalii

Categorii

Produse recomandate