Solutie geam , Nufar, 500 ml, Floral

9,60 RON / bucată (TVA inclus)
8,07 RON / bucată (fara TVA)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Soluția de curățare a geamurilor Nufăr, în recipient de 500 ml, este detergentul lichid ideal pentru curățarea ușoară și eficientă a murdăriei de pe suprafețele din sticlă, oferindu-le strălucire și un miros floral proaspăt. Cu un ambalaj reciclabil și recomandat pentru o gamă variată de suprafețe lavabile, această soluție este alegerea perfectă pentru a menține ferestrele, oglinzile, parbrizele, faianța și obiectele ceramice curate și strălucitoare.

 

Caracteristici Generale:

 

- Tip Produs: Soluție de curățare

- Cantitate: 500 ml

- Parfum: Floral

- Proprietăți: Fără urme

 

Curățare Eficientă și Miros Plăcut

 

Soluția Nufăr este formulată pentru a curăța ușor și eficient murdăria de pe suprafețele din sticlă și alte suprafețe lavabile. Cu fiecare utilizare, redă strălucirea suprafețelor și lasă în încăpere un miros floral deosebit de plăcut, conferind o atmosferă proaspătă și plăcută.

 

Ambalaj Reciclabil și Ușor de Utilizat

 

Ambalajul soluției Nufăr este reciclabil, reflectând grija noastră pentru mediu și sustenabilitate. Capacul pulverizatorului poate fi răsucit din poziția OFF în poziția ON, facilitând aplicarea uniformă a soluției pe suprafețele de curățat. Pentru rezultate optime, se recomandă ștergerea imediată cu o lavetă uscată, preferabil din bumbac.

 

Recomandări de Utilizare și Depozitare

 

Soluția Nufăr oferă rezultate excelente de curățare la temperatura de depozitare între 15-25°C. Este recomandată pentru curățarea geamurilor, oglinzilor, parbrizelor, faianței, obiectelor ceramice și altor suprafețe lavabile. Pentru a obține cele mai bune rezultate, urmați cu strictețe instrucțiunile de întreținere.

 

Optați pentru Soluția de Curățare a Geamurilor Nufăr 500 ml de la AplanTape pentru a reda strălucirea și prospețimea suprafețelor din sticlă, lăsând în urmă un miros floral proaspăt și plăcut. Alegerea perfectă pentru o curățare eficientă și un mediu proaspăt în locuință sau birou!

Detalii

Categorii

Produse recomandate