Solutie geam , Clin 500 ml, Apple

12,56 RON / bucată (TVA inclus)
10,55 RON / bucată (fara TVA)
Transport Gratuit peste 500 RON
Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Detergentul pentru geamuri Clin Windows & Glass Apple este soluția perfectă pentru a-ți menține ferestrele și suprafețele de sticlă curate și strălucitoare. Cu o formulă inovatoare și un parfum proaspăt de măr, acest detergent este un aliat de nădejde în lupta împotriva murdăriei și petelor rezistente.

 

Descriere:

 

Clin este un detergent de geamuri extrem de ușor de utilizat, iar variantele cu dispozitiv de tip “pistol” oferă posibilitatea pulverizării cu spumă activă. Această spumă asigură o aderență mai bună pe suprafețe, curățând eficient petele rezistente și murdăria persistentă. Formula sa cu alcool permite o uscare rapidă a suprafeței, împiedicând formarea de reziduuri în timpul ștergerii.

 

Clin poate fi utilizat nu doar pentru curățarea geamurilor, ci și pentru alte suprafețe netede, precum oglinzi, monitoare din sticlă, parbrize, mobilier de bucătărie și suprafețe de aparate electrocasnice. Este expertul nr. 1 în strălucire fără urme, oferind rezultate impecabile de fiecare dată. (Lider pe piața soluțiilor de curățat geamuri, în valoare și volum în anul 2014 conform datelor Retail Zoom).

 

Specificații:

 

- Tip produs: Soluție

- Parfum: Măr

- Cantitate: 500 ml

- Culoare: Verde

 

Acest detergent pentru geamuri este disponibil în recipientul convenabil de 500 ml, asigurând suficient produs pentru multiple sesiuni de curățare. Cu o culoare verde atrăgătoare și un miros proaspăt de măr, Clin nu doar curăță eficient, dar și împrospătează aerul din încăpere.

 

Optează pentru Soluția de Geamuri Clin 500 ml, Apple pentru a beneficia de strălucire și eficiență în curățarea geamurilor și a altor suprafețe de sticlă din locuința ta. Alegerea acestui produs este sinonimă cu calitatea și performanța, iar AplanTape te susține în menținerea unei case curate și frumoase!

Detalii

Categorii

Produse recomandate