Solutie geamuri SANO Clear Blue Trigger, 750 ml

15,10 RON / bucată (TVA inclus)
12,69 RON / bucată (fara TVA)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Curățenia este o parte importantă a întreținerii unei case sau a unui birou, iar geamurile nu ar trebui neglijate. Cu soluția Clear Blue SANO, poți păstra geamurile, oglinzile și alte suprafețe din sticlă impecabile și strălucitoare. Indiferent dacă este vorba despre îndepărtarea prafului sau a urmelor, soluția Clear Blue SANO este alegerea perfectă pentru o curățenie eficientă.

 

Caracteristici Generale:

- Tip produs: Soluție pentru curățare geamuri

- Cantitate: 750 ml

- Culoare: Albastru

 

Curățare Eficientă și Strălucire Durabilă

 

SANO Clear Blue este soluția ideală pentru curățarea și lustruirea geamurilor, oglinzilor, parbrizelor, faianței, ceramicii, plasticului, cromului și a altor suprafețe din sticlă. Formula sa specială îndepărtează eficient murdăria și lasă suprafețele strălucitoare și impecabile.

 

Ușor de Utilizat

 

Datorită formei ergonomice și a pulverizatorului, soluția Clear Blue SANO este ușor de aplicat și distribuit uniform pe suprafețele de curățat. Pur și simplu pulverizați soluția pe suprafață și ștergeți cu o cârpă curată pentru a obține un finisaj impecabil.

 

Miros Plăcut și Ambalaj Convenabil

 

SANO Clear Blue emite un miros plăcut, contribuind la crearea unei atmosfere proaspete și curate în încăpere. Ambalat într-un recipient de plastic rezistent, soluția este ușor de manevrat și stocat.

 

Alege Calitatea și Eficiența SANO

 

Cu SANO Clear Blue Trigger 750 ml, poți fi sigur că vei obține rezultatele de curățenie de care ai nevoie, la un raport excelent calitate-preț. Transformă procesul de curățare într-o experiență plăcută și eficientă cu soluția Clear Blue de la AplanTape! Optează pentru calitate și strălucire cu SANO Clear Blue!

Detalii

Categorii

Produse recomandate