Solutie geam, Ajax, 500 ml, Triple Action

9,80 RON / bucată (TVA inclus)
8,24 RON / bucată (fara TVA)
Transport Gratuit peste 500 RON
Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Bucurați-vă de ferestre perfect curate și de prospețime îndelungată cu gama Ajax Triple Action, acum disponibilă la AplanTape. Această soluție pentru geamuri curăță rapid și ireproșabil ferestrele și suprafețele din sticlă, oferindu-le un aspect imaculat și emanând un parfum îmbietor de prospețime.

 

Caracteristici și Instrucțiuni de Utilizare:

 

- Tip produs: Soluție pentru curățare geamuri

- Cantitate: 500 ml

- Culoare: Albastru

 

Formula revoluționară Triple Action a soluției Ajax pentru geamuri creează un strat de protecție împotriva urmelor și a prafului, asigurând o strălucire de durată. Indiferent dacă este vorba despre ferestre, oglinzi sau suprafețe din sticlă, această soluție asigură un finisaj impecabil și 100% fără urme.

 

Beneficii și Recomandări:

 

- 100% fără urme, datorită unei formule avansate și a acțiunii anti-aburire.

- Formula biodegradabilă în proporție de 98%, contribuind la protejarea mediului înconjurător.

- Pulverizați de la o distanță de 20 cm și ștergeți cu o cârpă curată și uscată.

- Evitați utilizarea pe suprafețe de aluminiu și nu pulverizați în ochi.

 

Soluția Ajax Triple Action pentru geamuri este partenerul perfect pentru curățarea eficientă și fără efort a tuturor suprafețelor transparente din casa sau birou. Indiferent dacă este vorba despre curățarea ferestrelor, a oglinzilor sau a ecranelor TV și PC, formula sa specială garantează un rezultat impecabil.

 

Cu Ajax Triple Action, puteți fi siguri că ferestrele și suprafețele de sticlă vor străluci de curățenie și prospețime. Alegeți soluția care vă oferă rezultatele de calitate de care aveți nevoie și meritați! Optați pentru Ajax Triple Action și transformați procesul de curățare într-o experiență plăcută și eficientă!

Detalii

Categorii

Produse recomandate